Mengait Kotak Tisu

Cara memulakan belajar mengait - da'knit » knitting, Permanent link to this article: http://www.aheys.com/tips-knitting/cara-memulakan-belajar-mengait/. Hobiku crochet, Saya suka mengait,menyulam,menjahit dan banyak lagi asalkan ia kraf,kreatif.jadi,blog ini adalah khazanah ilham untuk saya mengumpulkan hasil kerja tangan saya. ♥cik rose cute♥: alas benang kait, Dalam entry yg lepas aku ada cakap aku nak mengait benang untuk buat alas kat ruang tamu rumah akukanada tak sesiapa perasan,aku belum start lagibenang pun.

... mengait sarung kotak tisu ni..20 minit mengepam..ini je terhasil.. T_T
640 x 480 · 164 kB · jpeg, ... mengait sarung kotak tisu ni..20 minit mengepam..ini je terhasil.. T_T

Petang Semalam Siap.
1600 x 1200 · 273 kB · jpeg, Petang Semalam Siap.

Thursday, October 25, 2012
720 x 360 · 49 kB · jpeg, Thursday, October 25, 2012

Dah siap baru saya jahitkan bunga kat tengah2 tu
1200 x 1600 · 135 kB · jpeg, Dah siap baru saya jahitkan bunga kat tengah2 tu

Alas peti kat dapur...time bujang jugak mengait...
1600 x 1200 · 178 kB · jpeg, Alas peti kat dapur...time bujang jugak mengait...

Lama dah ada tutorial kotak tisu ni tapi baru berkesempatan nak ...
1600 x 1200 · 479 kB · jpeg, Lama dah ada tutorial kotak tisu ni tapi baru berkesempatan nak ...

Thursday, October 25, 2012

Mengait jarum satu : bakul telur - youtube, Mengait jarum satu : bakul telur - youtube youtube home. http://www.youtube.com/watch?v=wDUeCM4sboc Hobiku crochet: sarung kotak tisu., Dah buat ni.tapi,penyakit malas datang. malas nak masukkan gambar . sarung kotak tisu ni sejarah tersendiri. kait perlawanan akhir. http://raktamrittika-hobiku.blogspot.com/p/sarung-kotak-tisu.html Diela' crochet, Assalamualaikum wrh wbr. mood mengait datang . entrikan mengenai mengait bunga ros bawah .. http://dielacrochet.blogspot.com/